ブログエントリ by Caraballo Emilio

2021年 09月 17日(金曜日) 12:14 - Caraballo Emilio の投稿
世界中の誰でも閲覧可





fotbollströjor
redan varit ett antal spelare


Kamerunen gick av i halvtid i Premier


Arsenal Tröja, Barcelona Tröja



klopp bekräftade senare att bestille fotballdrakter mångsidiga mittfältaren

Kamerunen gick av i halvtid i Premier League-segern över Tottenham i veckan, medan Fabinho inte var tillgänglig på grund av en muskelskada.
Klopp bekräftade senare att Matips skada ser ut att bli en 'allvarlig' och lämnar Liverpool -chefen ännu kortare i försvaret.
Nat Phillips imponerade i andra halvlek mot Tottenham och spelade tillsammans med klubbkaptenen Jordan Henderson som en provisorisk mittback.
arsenal tröja Klopp har nu använt sig av 16 olika mittbackpartnerskap den här säsongen och han bekräftade att de senaste skadens motgångar kommer att innebära ett tryck för att hitta skydd under de sista dagarna av transferfönstret.
Det har redan varit ett antal spelare kopplade till en flytt till Anfield, inklusive Arsenals Shkodran Mustafi.
barcelona tröja Och rapporter har kommit fram att Liverpool också har frågat om tillgängligheten av West Hams Issa Diop.
billig fodboldtøj 24-åringen har fallit i oförmåga under David Moyes den här säsongen och Liverpool har enligt uppgift varit i kontakt med ett eventuellt lån.
Men Tim Sherwood tror att Diops West Ham-lagkamrat, Rice, skulle vara den perfekta lösningen för Liverpool om de är beredda att plaska pengarna.
Rice har starkt kopplats till en övergång till Chelsea sedan i somras, men efter Frank Lampards uppsägning på Stamford Bridge i veckan utfärdade Moyes en hands-off-varning till alla klubbar som är intresserade av den mångsidiga mittfältaren.













manchester united drakt barn