ブログエントリ by Mckenn Chelsey

2021年 09月 15日(水曜日) 21:33 - Mckenn Chelsey の投稿
世界中の誰でも閲覧可





Kjøp billige fotballdrakter online,fotballdrakter barn 2022 salg

dybden sammen med den retur


Liverpool en av de minst aktive Premier


Liverpool Drakt, Norge Drakt



konate ankomst var nødvendig fotballdrakter med navn internasjonale forpliktelser

Etter å ha gjort bare en signering om sommeren, var Liverpool en av de minst aktive Premier League-sidene i overføringsmarkedet.
Konate ankomst var nødvendig etter en defensiv krise i fjor, og han vil gi styrke i dybden sammen med den retur duoen av Virgil van Djik og Joe Gomez.
Imidlertid er det spørsmålstegn over hvorvidt Liverpools lag er faktisk noe sterkere i forhold til i fjor.
Dette skyldes hovedsakelig avgang av viktige midtbanespiller Gini Wijnaldum, som dro på en gratis overføring til Paris Saint-Germain i sommer.
liverpool drakt Reds-gruppen er sannsynligvis testet enda lenger i januar, med Mohamed Salah og Sadio Mane satt til å avreise for Afrika Cup of Nations.
Utsiktene til å miste Salah og Mane i opptil en måned er ikke noe Anfield-fans eller Klopp er sannsynlig å være begeistret når januar ruller rundt.
norge drakt Takumi Minamino og Alex Oxlade-Chamberlain er to spillere som har blitt øremerket for å spille en sentral rolle for røde i fravær av deres mest produktive slående stjerner.
Det antas at Minamino har hatt stor nytte av en første full pre-season med klubben, samt racking opp Premier League-opplevelse i løpet av hans seks måneders lån i Southampton i fjor.
billig fodboldtøj Oxlade-Chamberlain har angivelig imponert i en angripende rolle i pre-season og er også sett på som noen som kan støtte slike som Diogo Jota og Roberto Firmino i Salah og Mana's fravær.
Den 28-årige har talt ut tidligere på hans preferanse for å spille i en sentral midtbane rolle, men han har fylt ut som et angripende alternativ under tidligere staver i sin karriere.
Klopp har tidligere snakket ut på okslade-chamberlain imponerende under pre-season, med Reds Boss quipping at han "var i brann!" I løpet av deres 3-1 seier over Osasuna å avrunde sine fremste leaguepreparater tidligere om sommeren.
Som minamino har okslade-chamberlain også hatt en full pre-season med røde i kølvandet på en korrid tid med skader de siste årene.
Nå ser det ut som sannsynlig at begge vil få sjansen til å oversette sitt imponerende arbeid på treningsbanen under en vedvarende sikt av spill på Anfield i det nye året i kjølvannet av Salah og mane internasjonale forpliktelser.













fodboldtrøjer tilbud